fredag 30 januari 2009


1993-10-01 Nymphet Noodlers på Kalmar Nation, Uppsala

Värmlandsbandet Nymphet Noodlers musik var tungt influerat av Union Carbide, det går inte att komma ifrån. Så det är ju ganska logiskt att två av deras medlemmar idag spelar i The Soundtrack Of Our Lives.
Det var en minnesvärd afton det här iallafall. Det var lite folk, de flesta satt vi borden som oturligt nog stod kvar framför scenen. Sångaren Mattias Hellberg gjorde en liten utflykt över borden som slutade med att några förargade (och inte särskilt intresserade) publikaner fick sin öl utspilld. Övriga i bandet var utstyrda i några kostymer som såg ut att komma från en barnteater. Gitarristen hade en ödle/krokodildräkt medans basisten hade läkarrock och löstunga (!). Det var naturligtvis lite synd att det var så liten och ointresserad publik, men bandet Rock´n´roll-show var det verkligen inget fel på.

2 kommentarer:

  1. Ytterligare en kväll som jag kommer ihåg. Blandningen av en fåtalig, ointresserad publik och den märkliga scenutstyrseln skapade verkligen en bisarr stämning i puben...

    Sjukt kul att du listar alla konserter Anders - verkligen en kulturgärning!

    SvaraRadera
  2. Sannerligen Erik-san, sannerligen!

    För övrigt växer facebook-gruppen "The Activists for Nymphet Noodlers Reunion" lavinartat, eller i alla fall ganska mycket, eller åtminstone nästan märkbart. Alla är välkomna att deltaga i denna grupp.

    http://www.facebook.com/inbox/readmessage.php?t=1148819757696&f=1&e=-12#/group.php?gid=8940113668

    Tack Mr.Zaines för, som Erik-san sa, din kulturgärning.

    Björn

    SvaraRadera